Tri horoskopska znaka koji slove za najljubomornije

Tri horoskopska znaka koji slove za najljubomornije
Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

IAKO je mala doza ljubomore u vezama pa i u prijateljstvima normalna, postoje i oni ljudi koje zavist izjeda. Astrolozi smatraju da veliku ulogu u tome igra horoskop, a osobe rođene u sljedeća tri znaka zodijaka slove za najljubomornije.

Škorpion

Pesimistični Škorpioni nikome ne vjeruju pa im je teško održati i veze i prijateljstva jer uvijek misle unaprijed što bi se moglo dogoditi. Poprilično su posesivni i ne podnose biti razdvojeni od osoba do kojih im je stalo pa običavaju biti napasni i agresivni kad nemaju sve pod kontrolom. 

Jarac

Jarčevi nikada nisu u potpunosti zadovoljni svojim životom pa neprestano razmišljaju kako bi bilo da su netko drugi te misle da je drugima bolje nego njima. Teško opstaju u vezama jer neprestano razmišljaju o tome što bi se moglo dogoditi s njihovom boljom polovicom i jesu li dovoljno dobri za njih.

Blizanci

Intenzivnom ljubomorom Blizanci iskazuju vlastite nesigurnosti kojih ima mnogo. Blizanci nisu idealne osobe za duge veze jer su uglavnom vrlo negativni i paranoični pa ih nitko ne može dugo trpjeti. 
 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara