Tri horoskopska znaka kojima je ljubomora najveća mana

Tri horoskopska znaka kojima je ljubomora najveća mana
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

IAKO nas sve u nekim trenucima obuzme osjećaj ljubomore, ovi znakovi definitivno u tome prednjače.

Vrlo često je to zbog njihove nesigurnosti, ali i pesimizma kojem su skloni. Sljedeća tri horoskopska znaka su najljubomornija u cijelom zodijaku. 

Jarac

Unatoč tome što su preostala dva znaka znatno sklonija ljubomori, postoji razlog zašto su Jarčevi na ovom popisu. Naime, njihova ljubomora najčešće se javlja kada su u vezi jer su vrlo nesigurni u sebe pa im je teško vjerovati partneru. Njihove misli ih često odvedu u nezamislive scenarije zbog kojih pomišljaju koliko bi dobro bilo živjeti život u tuđim cipelama. 

Škorpion

Škorpioni su vrlo posesivne osobe po pitanju ljubavi i prijateljstava. Kada pronađu dobrog prijatelja ili se zaljube, žele provoditi cijele dane s tom osobom i ljubomorni su na sve druge kojima oni poklanjaju pažnju. Baš poput Jarčeva, Škorpioni su vrlo pesimistični pa dopuštaju svojim mislima da upravljaju njima, što je poprilično loše. 

Blizanci

Blizanci čvrsto sjede na tronu najljubomornijih. Iako se doimaju kao vrlo pozitivne i otvorene osobe, Blizanci su u zbilji vrlo zavidne osobe koje često smatraju da drugi ne zaslužuju to što imaju i da su oni ti kojima bi to nešto trebalo pripasti. Skloni su ogovaranju i predrasudama, što proizlazi isključivo iz njihovog nezadovoljstva sa samima sobom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara