Tri horoskopska znaka kojima je najteže preboljeti bivše

Tri horoskopska znaka kojima je najteže preboljeti bivše
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

BIVŠE ljubavi ostavljaju traga u svačijem životu.

No neki horoskopski znakovi skloni su pretjeranom idealiziranju bivših, pa čak i uspoređivanju svih potencijalnih partnera s njima, samo zato što im je puno teže nego drugima preboljeti prekid. Provjerite o kojim je znakovima riječ:

Rak

Kada su u vezi, Rakovi su potpuno predani voljenoj osobi i čine sve kako bi je učinili sretnom, zbog čega im prekid obično sjeda puno teže nego osobama rođenima u drugim znakovima zodijaka. Osobama rođenima u ovom znaku općenito teško padaju svi rastanci.

Lav

Lavovi svoje srce ne poklanjaju baš lako, no za osobu koja ga ipak uspije osvojiti spremni su uraditi baš sve. Stoga, nakon prekida s nekim s kim su mislili da će provesti ostatak života, zbog straha da ponovno ne budu povrijeđeni, puno teže stupaju u nove veze.

Strijelac

Iako su Strijelci po prirodi zaljubljivi, teško stupaju u ozbiljne veze. No jednom kad se nekome prepuste u potpunosti te ih ta ista osoba ostavi slomljenog srca, postaju još oprezniji oko ljudi i uspoređuju sve potencijalne partnere s bivšim/om.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara