Tri horoskopska znaka s kojima je najteže biti u vezi

Tri horoskopska znaka s kojima je najteže biti u vezi
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NIJE lako biti u ozbiljnoj ljubavnoj vezi i svi parovi imaju svoje dobre i loše dane.

No biti u vezi s jednim od ova tri horoskopska znaka pravi je izazov i rijetki ih mogu trpjeti na duge staze:

Bik

I dok Bikovi sami sebe doživljavaju kao jake, samostalne i samouvjerene osobe, drugi ih najčešće vide kao nekoga tko je sam sebi dovoljan. Zbog njihovog ambicioznog i natjecateljskog karaktera, netko s kim su u vezi može se osjećati kao da ga stalno testiraju i postavljaju mu nove izazove kako bi se uvjerili da su ih dostojni, zbog čega najčešće na kraju završite sami.

Djevica

Iako su Djevice pametne, zanimljive i društvene, ono što ih koči u vezama je njihova emocionalna rezerviranost. Nijedna veza ne može preživjeti bez pokazivanja emocija, bile one sretne ili tužne. 

Vodenjak

Njihov glavni problem je taj što oni uopće ne traže vezu, nego izazov. Ljudi koji se mogu opisati kao "normalni" nisu im uopće zanimljivi kao potencijalni partneri. Vodenjaci radije biraju partnere s problemima i onda ih pokušavaju popraviti, no nitko ne voli kada ga netko stalno pokušava promijeniti pa ih partneri obično brzo ostave.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara