Tri stvari kojima parovi najviše živciraju svoje prijatelje

Tri stvari kojima parovi najviše živciraju svoje prijatelje
Foto: Instagram

 

POZNAJETE li neki zaljubljeni par u čijem se društvu često osjećate neugodno?

Možda ste vi i vaš partner upravo takav par? Provjerite čime zaljubljeni parovi najviše živciraju svoje prijatelje i, ako se prepoznajete u tome, prestanite raditi ove stvari dok ste u društvu prije nego što vas zbog toga svi počnu izbjegavati.

Tepanje

Lijepo je imati sladunjavi nadimak za osobu koju volite i obraćati joj se kao da je dijete, no to ipak ostavite za svoja četiri zida, jer vašim prijateljima nije slatko ni ugodno kada jedno drugom gugućete u njihovom društvu.

"Mi"

Većina parova to radi nesvjesno, pogotovo ako zajedno žive. Onda kao da izbace riječ "ja" iz svojeg rječnika i sve što su radili postaje "mi". U redu je reći "mi" ako ste zaista nešto radili skupa, no ne i kada iznosite neko mišljenje. Vaše prijatelje to bi s vremenom moglo početi živcirati i mogli bi vas zbog toga početi izbjegavati.

Pretjerano pokazivanje nježnosti

Kada ste zaljubljeni, teško je kontrolirati osjećaje, no pokušajte smanjiti strasti dok ste u društvu. Ako se pretjerano mazite i ljubakate pred drugim ljudima, njima će biti neugodno, zbog čega bi vas u budućnosti mogli početi izbjegavati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara