U ovim znakovima zodijaka rađaju se najrazmaženiji muškarci

U ovim znakovima zodijaka rađaju se najrazmaženiji muškarci
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

IAKO se možda na prvu tako ne čini, muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima prave su mamine maze. Oni su često vrlo pažljivi i partneri za poželjeti, no vrlo teško ćete doći na prvo mjesto u njihovom srcu - ta pozicija ipak pripada njihovoj mamici. 

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka pravi su razmaženci. 

Strijelac

Muškarci rođeni u znaku Strijelca čine se poprilično neopterećenima i neustrašivima. Ipak, oni su ti koji vjeruju da će bilo koji problem koji im se dogodi njihove majke riješiti umjesto njih. Nemojte se začuditi ako od muškarca rođenog u znaku Strijelca čujete da mu mama još uvijek pere rublje ili dolazi pospremiti stan. 

Rak

Pretpostavljamo da vas ovo nimalo ne čudi! Naime, muškarci Rakovi su nevjerojatni emotivci koji sve uzimaju (pre)osobno i koje mnoge žene prozivaju pravim cmizdravcima. Oni se neće sramiti zaplakati pred vama, a ako im vi ne pokažete suosjećanje ili podršku, otrčat će majci u zagrljaj. 

Lav

Premda Lavovi slove za prave frajere za koje nitko ne može ni zamisliti da su razmaženi, kada ih malo bolje upoznate, shvatit ćete da su upravo oni mamini sinčići. Oni savjete svojih majki shvaćaju jako ozbiljno i uvijek im daju prednost nad onima koji dolaze od strane drugih ljudi. Također, izuzetno su zaštitnički nastrojeni prema svojim mamama stoga ih nemojte ni pokušati provocirati po tom pitanju. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara