Ultimativni vodič za sve modele sunčanih naočala koji su ove sezone u modi

Ultimativni vodič za sve modele sunčanih naočala koji su ove sezone u modi

Foto: Instagram

SUNČANE naočale ove su sezone u posebnom fokusu.

A ovogodišnji trendovi zaista su raznoliki i prije svega odvažni. Zato smo sigurni da će među najpoželjnijim modelima sezone svaka od vas lako pronaći barem jedan po svom ukusu, a svake od ovih sunčanih naočala pomoći će vam i da ovog proljeća unaprijedite svoj stil:
 
1. Minijaturne 
 
 

Objavu dijeli R O C K Y (@rocky_barnes)

 
Kada je Rihanna na prošlogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu na crveni tepih kročila s minijaturnim sunčanim naočalama, kakve su se nosile u devedesetima, pokrenula je jedan od vodećih trendova sezone i ovaj model naočala trenutno je najpoželjniji.
 
2. U obliku srca
 
 
Do sada su ih nosile tek individualke, no sunčane naočale u obliku srca ove su sezone postale hit i među poznatim trendsetericama i modnim blogericama, a njihovoj popularnosti najviše je pridonijela modna kuća Saint Laurent koja ih je uvrstila u svoju kolekciju za aktualnu sezonu.
 
3. U boji
 
 

Objavu dijeli Karoline Dall (@karodall)

 
Upečatljive sunčane naočale sa staklima u svim bojama duge nose se još od prošle godine, a ni ove sezone ne idu nigdje te su posebno popularne na festivalima. 
 
4. Retro mačkaste 
 
 

Objavu dijeli Jeanne (@jeannedamas)

 
Ovo je jedan od najlaskavijih modela naočala koji sa sobom nosi i dozu pariškog chica. No prije nego što novac potrošite na jedan ovakav par, svakako provjerite čuvaju li vaša mama ili teta svoje stare mačkaste sunčane naočale, jer tako ćete biti još više retro.
 
5. Ukrašene
 
 

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

 
Za one najodvažnije od vas, tu su i sunčane naočale s perlicama, kristalićima, cvjetićima i raznoraznim drugim ukrasima u kojima ćete sigurno privući sve poglede gdje god se pojavite. I ovaj trend odobrila je Rihanna.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara