Uništava li vam posao vezu?

Uništava li vam posao vezu?

Foto: Instagram

PODUZMITE nešto, prije nego bude prekasno.

1. Ne uživate u zajedničkim aktivnostima

Ako ste se našli kako više ne uživate u aktivnostima s partnerom, koje ste inače obožavali - izlasci u kino, druženje s prijateljima, šetnje - vrlo je vjerojatno kako stavljate veliki pritisak na vaš odnos.

2. Pričate samo o poslu

Vaš partner postao vam je poslovni savjetnik, a sve o čemu razgovarate posljednjih tjedana su vaši sljedeći potezi u karijeri. Više se ni ne sjećate kada ste pričali o nečem drugom.

3. Posao nosite kući

Ponekad će se to dogoditi, naravno. No, ako se to događa svaki dan, to je problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
4. Sve se više svađate

Obzirom da vam je glava cijeli dan samo u poslu, vrlo je vjerojatno da ste pod velikim stresom te samim time prilično razdražljivi. A na koga se istresate? Upravo tako!

5. Ljutite se kada vam prigovara zbog posla

Drugim riječima, smatrate kako on nema razumijevanja za to koliko radite i da je to vrlo bezobrazno od njega, jer ipak je to vaš posao. Nikako ne želite priznati svoju krivicu zbog nemogućnosti odvajanja poslovnog i privatnog života, no ako želite spasiti svoj odnos, vrijeme je da dobro razmislite o tome.

6. Sve više se žrtvujete kako bi svi bili sretni

Dižete li se ujutro sat ili dva ranije, kako bi imali dovoljno vremena za sve i svakoga? Odustajete li od vremena za sebe i svojih hobija radi drugih? Ako su odgovori potvrdni, budite sigurni kako će takve stvari kad-tad dovesti do sloma.

7. Sretniji ste na poslu nego kod kuće

Čini se kako vam je postalo manje stresno biti na radnom mjestu nego kod kuće, a prestali ste se i veseliti vikendima, jer se s kolegama osjećate povezaniji nego s partnerom.

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara