Uz novi lookbook Ivana Alduk mladenkama nudi i nekoliko odličnih savjeta za izbor vjenčanica

Uz novi lookbook Ivana Alduk mladenkama nudi i nekoliko odličnih savjeta za izbor vjenčanica

Foto: Ino Zeljak

IVAN Alduk, nakon kampanje koja predstavlja nove vjenčanice iz njegove radionice, donosi i lookbook u kojem možete vidjeti što se točno nalazi u novoj ponudi.

Lookbook predstavlja nove modele ALDUK vjenčanica koje se odlikuju prepoznatljivom siluetom koja naglasak stavlja na ženstvenost i klasično poimanje ljepote. Ručni vez, 3D tkanine i fine čipke stavljaju akcent na svaki model koji se izrađuje prema mjerama klijentica, a sam dizajner vrlo dobro zna što mladenke moraju proći kako bi pronašle idealnu vjenčanicu.Uz lookbook, Alduk donosi i 5 važnih savjeta za odabir prave vjenčanice:

1. Informirajte se – pošaljite mail ili poruku na Facebook page dizajnerima i raspitajte se za cijene i rokove izrade. Mnoge mladenke od dizajnera očekuju napuhane cijene, a najčešće su pristupačnije nego što očekujete.

2.  U proces potrage vjenčanice krenite najranije šest mjeseci prije datuma samog vjenčanja. To je sasvim dovoljno da isprobate različite modele, pronađete savršenu i da se ona na vrijeme izradi za vas.

3. Kada krenete s isprobavanjem vjenčanica, u potragu povedite jednu do dvije najbliže osobe. Razmišljajte da oni koje vodite u svojoj pratnji trebaju olakšati proces odabira i biti u mogućnosti staviti vas i vaš modni ukus na prvo mjesto.

4. U samom showroomu, nemojte si dati nemogući zadatak da morate probati apsolutno sve modele vjenčanica. To će također unijeti samo zbunjenost i otežati proces odabira. Iznesite svoje želje, isprobajte ono što ste zamislile, ali i nešto što vam dizajner toplo preporuči na licu mjesta. Možda je baš ta, koju niste ni pogledale, vaša buduća vjenčanica.

5. Ne zamarajte se trendovima – vjenčana haljina u kojoj ćete se osjećati ugodno, nesputano i lijepo, a kasnije i odlično izgledati na fotografijama pravi je odabir. Krute podstave, kolutove, sjajne tkanine koje šire te nisko rezane korzete s kičastim, plastičnim kristalićima zaobiđite u širokom luku. 

Psst! Pred objektivom je svježe modno lice iz Talia models agencije – Lara Spajić. Klasičan beauty make-up prikladan otmjenom događaju vjenčanja djelo je vizažistice Mihaele Dodić, a teksturiranu pundžicu napravila je Ksenija Martinović Krpan za Keune Akademiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara