Uz ovaj genijalan trik uvijek ćete se spremiti za manje od 10 minuta

Uz ovaj genijalan trik uvijek ćete se spremiti za manje od 10 minuta
Foto: Instagram

NEKA jutra su stresnija od drugih pa nije lako spremiti se na vrijeme. U takvim situacijama dobro će vam doći poznato pravilo 2:4.

Riječ je o metodi koju rado koriste žene diljem svijeta kada žele skratiti vrijeme koje troše na jutarnje spremanje za posao ili bilo koju drugu priliku, a ono tvrdi da se uvijek morate usredotočiti na samo dvije od ove četiri stvari: kožu, kosu, šminku ili odjeću. Odnosno, umjesto da trošite vrijeme na sve to, odredite što vam je prioritet.

Evo nekih primjera:

Odjeća i kosa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rivière (@ariviere) on

Ako ste jedna od sretnica koja se može pohvalili savršenim tenom, preskočite šminkanje i fokusirajte se na zanimljiv outfit i chic frizuru, savjetuje Beautiful Trends Today.

Make-up i odjeća

Kosa vam je čista i izgleda potpuno zadovoljavajuće? Ne gubite vrijeme na smišljanje frizure nego se radije našminkajte i odjenite kombinaciju u kojoj se osjećate odlično.

Make-up i frizura

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARA CRAMPTON (@harperandharley) on

Sigurno postoje oni dani kada vam se uopće ne da razmišljati o tome što odjenuti i to je potpuno u redu. U tom slučaju odaberite nešto jednostavno, a klasično, poput bijele majice ili košulje te traperica. Ostatak vremena možete posvetiti svojoj kosi i make-upu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara