Vaš partner i vi ste totalne suprotnosti? Evo zašto je to odlično

Vaš partner i vi ste totalne suprotnosti? Evo zašto je to odlično
Foto: 123RF

ČULI ste za onu izreku da se suprotnosti privlače? Pa doznali smo zašto je ta tvrdnja apsolutno točna. 

Iako na prvom spoju najčešće pokušavamo pronaći zajedničke točke s drugom osobom kako bismo se povezali, neke se stvari ipak ne trebaju poklapati. 

Naime, kako piše Your Tango, osoba čiji je karakter totalna suprotnost vašem će vas izvući iz vaše sigurne zone i proširiti vam vidike na najbolji mogući način. Primjerice, ako ste vi introvertna osoba kojoj idealan provod predstavljaju gledanje filmova i čitanje knjiga, vama vrlo vjerojatno neće pasti na pamet odvažiti se na neku ludu avanturu.

Upravo tu nastupa vaš partner koji će vas primiti za ruku i pokazati vam svijet izvan vaša četiri zida. S druge strane, vi ćete njemu pokazati da je vaš način uživanja često jednako ugodan i uzbudljiv kao njegov. 

Uz to, osobe suprotnih karaktera se sjajno nadopunjavaju i njihove su veze vrlo izbalansirane i zdrave upravo zbog jednakog omjera avanturizma i staloženosti. 

Ipak, one točke među kojima tražite poveznicu na prvom spoju trebaju biti zajedničke, a neke od njih su isti pogled na život, isto političko uvjerenje, ambicioznost i slično. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara