Velika Božićna akcija - MojKvart.hr poklanja poduzetnicima 500.000 kuna

Velika Božićna akcija - MojKvart.hr poklanja poduzetnicima 500.000 kuna

Foto: Promo

ISKORISTITE ponudu na vrijeme, jer samo ovih blagdana MojKvart.hr vam uz paket oglašavanja poklanja i izradu videa.
 
Najveća poslovna tražilica MojKvart.hr odlučila je dodatno uljepšati blagdane malim i srednjim poduzetnicima te im je omogućila da 2017. godinu dočekaju s novom marketinškom strategijom. U promotivnoj Božićnoj akciji, od 14. studenog do 23. prosinca, MojKvart.hr za prvih 100 klijenata uz kupnju Optimal PR paketa oglašavanja u vrijednosti 4000 kn osigurali smo besplatnu izradu videa vrijednu 5000 kn. 
 
Prepoznati kao vodeći marketinški medij za male i srednje poduzetnike, MojKvart.hr osim internet oglašavanja, u poslijednjih je godinu dana svoje poslovanje sve više usmjerio prema marketingu nove generacije -  video oglašavanju. Omogućuje kvalitetno oglašavanje klijenata kroz kratke, upečatljive video priče koje više nisu rezervirane samo za velike kompanije, već su postale marektinška zvijezda kojom i mali i srednji poduzetnici mogu predstaviti svoje usluge i proizvode. A upravo u tome im i pomaže ekipa Mojkvart.hr koja na profesionalnoj produkcijskoj razini “izlazi na teren” sa svojim novinarima, snimateljem i osmišlja najbolju vizualnu i prodajnu strategiju za svoje klijente.
 
Želite privući nove kupce? Želite biti prepoznatljivi? Želite prikazati što više svojih prednosti u kratkom vremenu na što efektivniji način? 
 
Ne sumnjamo da je odgovor da, stoga ne propustite Božićnu akciju poslovne tražilice MojKvart.hr i ugrabite na vrijeme poklon koji nema roka trajanja. Prijavite se još danas, pozicionirajte se na samom vrhu Google tražilice uz Optimal PR paket oglašavanja i zasjajte u 2017. godini s promotivnim videom.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?