Victoria Beckham vraća u modu najbesmislenije čizme

Victoria Beckham vraća u modu najbesmislenije čizme
Foto: WENN, victoriabeckham.com

BIVŠA spajsica, a danas uspješna dizajnerica Victoria Beckham poznata je i po svojem besprijekornom stilu koji odiše ženstvenošću i elegancijom.

Tim se riječima može opisati i odjeća njenog istoimenog modnog brenda koju najčešće i nosi, a bolja reklama od nje same joj ni ne treba.

No u svojoj najnovijoj kolekciji za jesen 2019. Victoria je napravila neočekivani odmak od svog poprilično klasičnog i uglavnom praktičnog modnog izričaja (zanemarit ćemo hlače čije se nogavice vuku po podu). 

Naime, cijela njena nova kolekcija izgrađena je na jednom potpuno nepraktičnom modelu cipela koji je gotovo nenosiv. A riječ je o čizmama s otvorenim prstima koje upravo zbog tog detalja gube status čizama jer nitko preko zime ne želi otkrivati prste. 

S druge strane, ne vidimo njihovu svrhu ni u toplijim mjesecima jer prekrivaju previše kože i vjerujemo da bi vam se noga u njima vrlo brzo skuhala.

Ipak, na Victoriji koja je već nekoliko puta prošetala u ovim nepraktičnim cipelama, kako navodi Vogue, izgledaju iznenađujuće chic pa vjerujemo da će ih i mnoge praktične dame među vama poželjeti u svojoj kolekciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara