Više nema sumnje: Kendall Jenner i Harry Styles "uhvaćeni" u poljupcu!

Više nema sumnje: Kendall Jenner i Harry Styles "uhvaćeni" u poljupcu!

Foto: Instagram

PRIJE nekoliko dana pisali smo kako su se Kendall i Harry uputili na egzotični odmor na karipski otok Anguilla, no kako još nije jasno kakva je priroda njihove veze.

Sada više nema sumnje - privlačan par na odmor je otišao kako bi uživao u romantičnim trenucima.

Premda su slavlje nove godine na egzotičnom otoku pokušali sakriti dalje od očiju javnosti, Kendall i Harry razotkrili su turisti koji su ih spazili u restoranu,  a zatim su na otok pohrlili i paparazzi koji su ih snimili kako uživaju na raskošnoj jahti.

S nekoliko prijatelja par dane provodi na luksuznoj, vrhunski opremljenoj jahti, a dok je Harry uglavnom obučen u tamnoplave bermude i mornarsku kapicu, lijepa Kendall nosi jednostavne bikinije na vezanje i kratke kaftane.

Ovaj par po prvi puta je povezan u 2013. godini, a premda su često snimljeni u kasnonoćnim druženjima, ni Kendall ni Harry nisu htjeli priznati da je riječ o ljubavnoj vezi.

Portal Daily Mail jučer je objavio fotografije s jahte na kojima se mladi par ljubi i izmjenjuje nježnosti pa je tako jasno da će jedan od novih moćnih parova u 2016. godini biti Kendall i Harry.

FOTKE POGLEDAJTE OVDJE!

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara