Vizažist Meghan Markle otkrio je najčešću make-up pogrešku koju čine mladenke

Vizažist Meghan Markle otkrio je najčešću make-up pogrešku koju čine mladenke
Foto: Instagram

AKO nas nečiji savjet zanima kada je u pitanju svadbeni make-up, onda je to definitivno onaj vizažista Meghan Markle. 

Vojvotkinjin make-up, koji je nosila povodom velikog dana, žele prekopirati brojne mladenke diljem svijeta jer se radi o vrlo prirodnoj i nježnoj šminki s naglašenim make-upom na očima. 

Vizažist Daniel Martin osoba je koja stoji iza ovog looka, a osim na Meghan Markle, njegov rad može se vidjeti i na brojnim drugim poznatim damama poput Jessice Albe i Catherine Zete-Jones. 

Kako mnogi traže njegove savjete za svadbeni make-up, Martin je za portal Who What Wear otkrio neke od njih, ali i najveću make-up pogrešku koju mladenke čine, a to je konturiranje. 

"Razmislite o dobu dana kada se šminkate za svoje vjenčanje. Budete li pretjerale s konturiranjem, do 2 ujutro ćete vjerojatno izgledati smiješno", izjavio je Martin.

Savjetovao je svim mladenkama da umjesto proizvoda za konturiranje radije posegnu za bronzerom kako bi licu dale svjež i osunčan izgled. Ali ako ipak ne želite odustati od konturiranja, Martin savjetuje da zakažete termin kod profesionalnog vizažista koji zna što radi. 

Osim toga, Martin je napomenuo da, kako biste postigle make-up sličan Meghaninom kod kuće, dobro hidrirate kožu prije nanošenja make-upa te pričekate nekoliko sati kako bi krema i serum odradili svoj posao. U protivnom ćete samo nagomilati proizvode na površinu kože, što ne izgleda nimalo privlačno. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara