Vizažistica Kendall Jenner otkrila jednostavan trik za prirodniji izgled pudera

Vizažistica Kendall Jenner otkrila jednostavan trik za prirodniji izgled pudera
Foto: WENN

ČLANICE obitelji Kardashian prave su poznavateljice make-upa, ali svaka od njih ima svoj način šminkanja. No možda se Kendall Jenner najviše razlikuje od svojih sestara.

U usporedi s njima, koje su prave majstorice konturiranja i različitih tehnika nanošenja teškog make-upa, Kendall njeguje puno prirodniji izgled pa se ponekad čini kao da i nije našminkana. Ipak, njena tajna je u puderu koji zadržava svoju svježinu i tijekom cijelog dana izgleda kao da je upravo nanesen na lice.

Mary Phillips, vizažistica koja često surađuje s Kendall Jenner, tvrdi kako to može zahvaliti samo jednom jednostavnom triku. Tajna je u dobroj hidratantnoj kremi ili serumu kojim uvijek priprema lice, ali i popravlja te "fiksira" puder. Da, dobro ste pročitali.

"Uzmem malo hidratantne kreme ili seruma, stavim na zapešće, a potom uzmem široki kist i utopim ga u kremu te tapkam po licu tim kistom", otkrila je celebrity vizažistica.

Iako ne zvuči logično, Phillips tvrdi kako je upravo to ispravan način šminkanja.

"Znam da zvuči kao da će sasvim pokvariti puder, ali zapravo je obrnuto. To djeluje poput magične gumice koja rehidrira lice bez da se išta pomakne s mjesta", objasnila je Mary kako funkcionira njen trik. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara