Vratite vrijeme unazad!

Vratite vrijeme unazad!
Foto: Promo

TIJEKOM vremena koža je izložena faktorima koji potiču njezino starenje. Stanice dobivaju sve manje energije, dok istovremeno trebaju sve više energije za obnovu te stoga dolazi do procesa energetskog starenja stanica. Istovremeno, stres oštećuje kožu i dolazi do pojave bora, smanjenja elastičnosti kože i gubitka sjaja.

Skeyndor Timeless Prodigy Eliksir je snažan anti age tretman koji se koristi kod kuće, tijekom 30 dana, u 3 faze, a djeluje na punjenje stanica energijom I smanjenje staničnog stresa, kako bi se koža revitalizirala iznutra. Preporučuje se nanijeti s jednostavnim masažama koje pospješuju njegovo djelovanje, a u kojima se koriste elementi Shiatsu masaže, tapkanja I japanske Kobido masaže.

Ovaj luksuzni eliksir s progresivnim multigenskim djelovanjem objedinjuje 3 strategije pomlađivanja kojima se aktivira stanična geneza, poboljšava kvaliteta I funkcionalnost stanica. 

Formula sadrži preko 20 snažnih aktivnih sastojaka, uključujući faktore rasta, proteoglikane, bijeli tartuf, ekstrakt Tephrosia purpurea, matične stanice Damask ruže i stabla divlje masline.

- Matične stanice divlje masline utječu na učinkovitost I funkcionalnost mitohondrija čime se usporava energetsko starenje satnica I potiče stvaranje optimalne razine energije dovoljne da za prirodnu revitalizaciju kože.

- Ekstrakt biljke tephrosia purpurea koja se tradicionalno koristi u ajurvedskoj medicini, ublažava oštećenja koja su nastala pod utjecajem stresa, tako da snižava razinu kortizola(hormona stresa) u stanicama kože, poboljšava tonus I vraća koži sjaj.

- Faktori rasta su biološki posrednici u procesu regeneracije kože, koji stimuliraju nastanak novih stanica i povećavaju gustoću kože.

- Matične stanice Damask ruže obnavljaju epidermu i  smanjuju stanično starenje. 

- Teprenon poboljšava vezu među stanicama i štiti DNA od oksidativnog stresa.

- Ekstrakt bijelog tartufa iz regije Alba (Piemonte, Italija) je epigenetski modulator koji djeluje na više od 40.000 anti-aging gena, zateže i posvjetljuje kožu.

- Topivi proteoglikani su dobiveni iz hrskavice lososa, mijenjaju teksturu kože i pospješuju biološku aktivnost faktora rasta.

- Kombucha čaj, poznat kao infuzija dugovječnosti, dobiven dvostrukom fermentacijom slatkog crnog čaja, eliksir je bogat organskim kiselinama, polifenolima i B vitaminima.  

Kupi na ljekarnatalan.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara