Zamke koje parovi u uspješnim vezama znaju izbjeći

Zamke koje parovi u uspješnim vezama znaju izbjeći

Foto: H&M

ZNAMO, nitko nam nije rekao da su veze pune zamki, ali svatko tko je bio u malo duljoj vezi zna da se one skrivaju na sve strane. Nije ih teško izbjeći, samo ih treba uočiti.

Zamka #1: Mir u kući

Neki se parovi ne svađaju zbog mira u kući, a upravo ih to nakon nekog vremena uništi. Mir u kući je divna stvar, ali ne postiže se ako obje strane šute i ne govore što ih smeta. Za mir u kući je najbolje mirno porazgovarati o problemima i krenuti dalje.

Zamka #2: Slobodno vrijeme

Samo zato što ste zajedno, ne znači da stalno morate biti zajedno. Pametni parovi to znaju, ali ima i puno onih koji se osjećaju krivo ako uzimaju vrijeme za sebe. Nije važna kvantiteta, nego kvaliteta, a vrijeme koje provedete zajedno će biti kvalitetnije ako se tu i tamo odvojite.

Zamka #3: Ljubomora

Neki tvrde da je mora biti, neki ju ne podnose, a istina je da je ljubomora uvijek stvar pojedinca. Mnogi se parovi svađaju zbog previše ili premalo ljubomore u vezi, a pametni parovi znaju da je ljubomora samo zamka koju treba zaobići.

Zamka #4: Prijatelji

Iako bi bilo idealno da ti voliš sve njegove frendove, da oni obožavaju tebe i da ista stvar bude s tvojim frendicama kad je u pitanju tvoj dečko, istina je da će se rijetko kad baš svi prijatelji slagati s tvojim ili njegovim izborom. Ako imaš frendicu koja ga ne voli, to nije kraj svijeta, kao što nije kraj svijeta ako neki njegov frend ne misli da si idealna cura za njega.

Zamka #5: Geste

Neki su muškarci romantični i opsjednuti gestama, neki nisu, a ista je stvar sa ženama. Ako si ti izrazito romantična i stalno imaš potrebu malim gestama osvajati svog dečka, nemoj misliti da i on mora biti isti. Mnogi se parovi svađaju jer je jedna strana romantična, a druga nije, pa romantična strana nedostatak romantike interpretira kao nedostatak ljubavi. Veze su uvijek kompromis, čak i kad su u pitanju geste.

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara