Žanamari neobičnim odabirom obuće objavila rat lošem vremenu

Žanamari neobičnim odabirom obuće objavila rat lošem vremenu
Foto: Instagram

NIJE tajna da pjevačica Žanamari Perčić ne voli klasične, pomalo dosadne modne komade. Čak i u onim rijetkim situacijama kada ih odluči odjenuti, potrudi se detaljima razbiti modnu monotoniju. Ništa drugačije nije ni ovog puta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Naime, pjevačica je pozirala odjevena u crni crop top te hlače u istoj boji, a onda je sve začinila naizgled nespojivim komadima: torbicom sa životinjskim uzorkom, sunčanim naočalama neobičnih okvira i odvažnim sandalama s vrtoglavo visokim potpeticama.

Osim što je odabrala žutu boju koja je jedan od najvećih ovosezonskih trendovaodabrala je i model koji nose sve svjetske trendseterice. No ljubav prema ovim sandalama nikoga ne čudi jer upravo one laskaju nogama i vašoj figuri, a osim toga, odlično se slažu s apsolutno svim kombinacijama.

Iako je njezin outfit pomalo neobičan za trenutnu hladnoću, Žanamari je otkrila kako je upravo njime odlučila prkositi vremenskim uvjetima koji vladaju.

"Dosta mi je zime, hladnoće, dugih hlača, čizama... otvaram sezonu sandala makar skakala po kišnim lokvama ili dobila ozebline od bure", napisala je pjevačica, a s njom se složila i Ecija Ivušić koja joj je poručila kako je u Zagrebu trenutno pravi "prosinac".

Ipak, ni to upozorenje ju nije pokolebalo pa je Žanamari otkrila kako uskoro stiže u Zagreb, ali sa sobom nosi isključivo otvorene cipele.

Iako su mnogi obožavatelji pozdravili njenu odluku, bilo je i onih koji su joj otkrili da njihovi takvi protesti nisu završili baš najbolje...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara