Zapisano u zvijezdama: Ovi horoskopski znakovi čine najgore parove

Zapisano u zvijezdama: Ovi horoskopski znakovi čine najgore parove

Foto: Instagram 

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

LOŠ tajming, prijatelji koji se ne slažu, daljina... Sve su ovo stvari koje mogu uništiti vezu koja je dobro započela. A ponekad će je uništiti vaša nekompatibilnost u horoskopu. Ove kombinacije čine najgore parove i najburnije veze:

Ovan i Bik
 
Ovnovi su tvrdoglavi i vatreni, baš kao i Bikovi. S obzirom na to da nijedan znak nije sklon popuštanju, svađe su neizbježne. Ovnovi ne vole polagati račune nikome, a Bikovi to jako često traže.
 
Bik i Strijelac
 
Bikovi vole mirne večeri provedene u ugodnom razgovoru, a Strijelci stalno traže nova, uzbudljiva iskustva. Pojam idealnog načina provođenja večeri, u ovoj kombinaciji, vrlo brzo dovodi do problema. 
 
Vodenjak i Rak
 
Vodenjaci su slobodnog duha i jako vole ispravljati ljude. Rakovi, s druge strane, jednostavno ne podnose kad ih netko ispravlja, što znači da ova dva znaka jako teško funkcioniraju zajedno. 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Lav i Škorpion
 
Lavovi obožavaju komplimente i kad ih se hvali, a Škorpioni jako teško to daju bilo kome, osim sebi, jer misle da je iskazivanje divljenja drugome znak slabosti. To je recept za svakodnevno neslaganje.
 
Djevica i Strijelac
 
Djevice su opsjednute savršenstvom i redom, a Strijelci su poprilično nonšalantni i opušteni, što znači da će se vrlo brzo međusobno početi jako živcirati. 
 
Škorpion i Ovan
 
Ako želite vezu prepunu drame, nema bolje kombinacije. Oba znaka obožavaju kontrolu i moraju imati zadnju riječ, zbog čega je ova veza jedna velika tempirana bomba.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara