Zaručnik Jennifer Lopez otkrio da je na vjenčanje pozvala sve svoje bivše

Zaručnik Jennifer Lopez otkrio da je na vjenčanje pozvala sve svoje bivše
Foto: Getty Images, Instagram

PJEVAČICA Jennifer Lopez se u ožujku ove godine zaručila za umirovljenog igrača bejzbola Alexa Rodrigueza.

Alex ju je zaprosio prstenom od milijun dolara na plaži na Bahamima, a od tada su oboje odbijali medijima otkrivati ikakve informacije o vjenčanju. No tijekom gostovanja u emisiji Good Morning America ovog utorka Rodriguez je konačno otkrio neke detalje, a najsočniji od njih tiče se popisa uzvanika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Na pitanje voditeljice Sare Haines o tome hoće li na vjenčanju biti njihovi bivši supružnici jer i on i J.Lo iza sebe imaju propale brakove, odgovorio je potvrdno.

"Bivši su pozvani na vjenčanje. Svi su uključeni", otkrio je Alex i zaključio: "Što više, to bolje!"

Tako na njihovom vjenčanju, čiji je datum još nepoznat, možemo očekivati pjevača Marca Anthonyja s kojim je J.Lo bila u braku od 2004. do 2014. godine i s kojim ima dvoje djece, 11-godišnje blizance Maxa i Emmu, zatim plesača Crisa Judda za kojeg je bila udana od 2001. do 2003. godine te glumca Ojanija Nou s kojim je bila u braku samo godinu dana, od 1997. do 1998. Također, možemo očekivati i Alexovu bivšu suprugu Cynthiju Scurtis koja je majka njegovih dviju kćeri, 14-godišnje Natashe i 11-godišnje Elle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Alex je otkrio i da se njegova uloga u organizaciji vjenčanja svodi na kimanje glavom.

"Kada planirate vjenčanje s Jennifer Lopez, uglavnom samo puno kimate glavom", našalio se i dodao kako ne zna ni gdje ni kada će se vjenčanje održati, kao ni što će obući.

Naravno, šalio se jer je kasnije ipak otkrio jedan detalj oko lokacije vjenčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

"Odat ću vam samo jednu sitnici. Bit će to dug let", rekao je na što ga je voditeljica upitala hoće li se vjenčati u Dubaiju, što je on porekao.

No bez obzira na to kada i gdje će se održati vjenčanje, sigurni smo da će to biti pravi spektakl, a nadamo se i da će im oboma ovo biti posljednje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara