Zašto je Kylie Jenner odjednom izbrisala hrpu fotki sa svojeg Instagrama?

Zašto je Kylie Jenner odjednom izbrisala hrpu fotki sa svojeg Instagrama?
Instagram

NEOBIČAN, ali svakako pohvalan potez za slavnu starletu.

Od kada je rodila, Kylie Jenner gotovo je svakodnevno na Instagramu objavljivala fotke svoje 4 mjeseca stare kćerkice Stormi. No odjednom se u njoj probudio glas razuma, pa je odlučila izbrisati sve fotke svoje kćeri s društvenih mreža.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Nakon što je objavila fotografiju s koje je odrezala Stormi, brojni obožavatelji u komentarima su se zapitali zašto je to napravila, na što im je Kylie odgovorila: "Više neću objavljivati fotografije svoje kćeri."

Tek tada su svi uočili i da je Kylie izbrisala sve prethodne fotografije Stormi, a iako nije navela razlog zbog kojeg je donijela ovakvu odluku, on se nameće sam po sebi. Objavljivanje fotografija male djece na društvenim mrežama nešto je što se općenito ne preporučuje roditeljima jer ih tako izlažu potencijalnim opasnostima koje prijete na internetu. A moguće je i da je Kylie poželjela da njena kći ne bude toliko medijski eksponirana kao ona koja je praktički odrasla pred kamerama. 

Jedina fotka Stormi koju (još) nije izbrisala s Instagrama je ona kojom je obilježila njenih prvih mjesec dana i na kojoj se bebino lice i ne vidi.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara