Želiš da trči za tobom? Prebaci se na "muški" način

Želiš da trči za tobom? Prebaci se na "muški" način

Foto: Tommy Hilfiger

MUŠKI način se razlikuje od ženskog načina u većini stvari koje radimo, pogotovo kad je u pitanju ljubav.

Kad stvari krenu uzbrdo, muškarci se opuste i prestaju se truditi (jer su nas već osvojili), na što žene reagiraju strahom od odvajanja. Strah kod žena uzrokuje posesivnost, slanje prevelikog broja poruka, paničarenje i slično, na što muškarac reagira povlačenjem, jer ima osjećaj da je u zatvoru. Umjesto da stalno radiš istu grešku i tjeraš ga od sebe, ako želiš da se ponovno trudi oko tebe, prebaci se na muški način razmišljanja.

Ignoriraj ga

Kad muškarci to rade, oni to ne rade namjerno - jednostavno imaju stvari o kojima razmišljaju češće i prioritete koje smatraju važnijima od tebe. Znamo da zvuči grozno, ali tako je. Umjesto da ga moliš za više pažnje, napravi nešto što ne očekuje - oduzmi mu pažnju koju si mu do sad davala. Ako se ne zapita, onda ionako više nije zainteresiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Radi stvari za sebe

Kad te počeo osvajati, vjerojatno je osvajao ženu koja ima puno svojih stvari i malo vremena za njega. Sad kad ima tvoje vrijeme, vjerojatno se ima potrebu puno manje truditi jer zna da te može imati kad poželi. Ako mu oduzmeš vrijeme i daš mu do znanja da se i dalje mora truditi ako te želi vidjeti, on će imati dojam da opet osvaja onu istu ženu koju je osvajao prije.

Daj mu prostora

Umjesto da stalnim druženjem pokušavaš vratiti strast koju je nekad pokazivao, napravi suprotno - makni se od njega i daj mu prostor koji misli da želi. Većina žena bi na ovo gledala kao na početak kraja - ako muškarcu treba prostor, znači da više nije zainteresiran - ali to najčešće nije tako. Jednom kad osjeti da ga ne držiš na lancu, vratit će se na staro.

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara