Zlato za zlatnu djevojku: Rihanna pokorila još jedan crveni tepih

Zlato za zlatnu djevojku: Rihanna pokorila još jedan crveni tepih
Splash

IAKO je imala poteškoća s haljinom, ukrala je svu pažnju na crvenom tepihu.

Jučer je u Londonu održana premijera filma Oceanovih 8 u kojem jednu od glavnih uloga ima i Rihanna, a pjevačica je na event stigla u zlatnom izdanju. Pri dolasku na crveni tepih imala je malih problema s haljinom koja joj je stalno sklizala s jednog ramena i otkrivala grudi, no nije izgledala kao da ju je to previše omelo.

Rihanna je nosila asimetričnu metalik zlatnu haljinu francuskog brenda Poiret laskavog kroja na preklop te s dubokim dekolteom i jednim otkrivenim ramenom. Haljina je otkrila i njenu tetovažu, točno uz desnu ključnu kost.

"Never a failure, Always a lesson" - na hrvatskom: "Nikad neuspjeh, uvijek lekcija" - piše na tetovaži koju je pjevačica napravila još 2009. godine te je već tada u nekoliko intervjua odala da se radi o njenom životnom motu. To je samo jedna od njenih brojnih tetovaža, a samo u ovom outfitu ih je otkrila još nekoliko. 

A nakon što je zaredala metalik ljubičasti i nježno plavi outfit, pjevačica se i ovoga puta odjenula jednobojno te je tako uz zlatnu haljinu nosila i clutch torbicu te jednostavne, ali efektne sandale u istoj nijansi. Outfit je upotpunila i zlatnim nakitom, malim okruglim naušnicama i nanizanim prstenjem raznih veličina, dok je usne i nokte obojila u jarkocrvenu nijansu te pokorila još jedan crveni tepih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara