Zločesti holivudski dečko vratio se starim porocima nakon 12 godina

Zločesti holivudski dečko vratio se starim porocima nakon 12 godina

Foto: Getty

ŠUŠKA se kako je pokleknuo.

Otkad se pojavio ispod holivudskih brdašca, 41-godišnji irski glumac Colin Farrell slovi za "zločestog dečka".
 
Alkohol, droge i zavođenje bili su dio njegove svakodnevice, a u njegovom krevetu našle su se brojne poznate dame poput Britney Spears, Carmen Electre, Elle Macpherson, Salme Hayek, Rosario Dawson, Lindsay Lohan, a navodno i Angeline Jolie.
 
 
Iako se posljednjih godina smirio, slavni glumac navodno se ponovno vratio starim navikama pa se nedavno prijavio na rehabilitaciju u Meadows kliniku u Arizoni nakon 12 godina trijeznosti.
 
Luksuzna klinika posljednjih je godina imala brojne slavne goste, poput Tigera Woodsa, Selene Gomez i Kate Miss, a kako prenosi People, Colin je poduzeo samo preventivne mjere kako se ne bi ponovno vratio u ralje ovisnosti.
 
 
Posljednji put Colin je bio na odvikavanju 2005. godine zbog ovisnosti o tabletama protiv bolova te alkoholu, a ovoga puta okidač je navodno bio prenatrpani raspored zbog kojeg je glumac izgubio kontrolu nad životom.
 
"Ne želi se ponovno vratiti u taj svijet, no osjetio je kako gubi kontrolu pa se prijavio u kliniku za pomoć prije nego se ponovno prepusti ovisnosti", otkrio je nepoznati izvor, a glumac je više puta vrlo otvoreno pričao o tome da je ovisnik.
 
 
"Godinama sam bio izvan kontrole i imao sam visoku toleranciju na razne droge. Tako sam i došao do trenutka kada više nisam mogao staviti nogu na kočnicu", rekao je u jednom intervjuu, no sve dosad se činilo da je loše razdoblje iza njega.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara