Znakovi da vas žena ne gleda kao potencijalnog dečka nego kao - frendicu

Znakovi da vas žena ne gleda kao potencijalnog dečka nego kao - frendicu

Foto: Instagram 

FRIEND zona bilježi sve veći rast populacije, a najčešći stanovnici su muškarci koji žive u nadi da će žena za kojom tiho pate odjednom shvatiti da su baš oni idealan izbor za dečka. Najgore od svega - većina muškaraca koja živi u friend zoni nema pojma da su tamo. Ovo su znakovi da vas žena uopće ne gleda kao potencijalnog dečka nego kao mušku frendicu.
 
Govori vam sve svoje tajne
 
Na prvu to može djelovati kao da ste jako bliski, što zapravo i jeste, ali ne na romantičan način. Ako vam žena priča detalje o frajerima koji joj se sviđaju i o posjetima ginekologu, vjerojatno nema planove ući u vezu s vama.
 
Potpuno je opuštena
 
I to ne na onaj dobar način. Žene su pored muškarca koji im se sviđa opuštene tek nešto kasnije - prije toga ipak mora biti malo napetosti i nervoze. Ako je toliko opuštena da joj je potpuno svejedno za izgled, frizuru i ponašanje, vrlo vjerojatno joj je svejedno jer joj pred “frendicom” može biti.
 
Traži savjete o drugim muškarcima
 
Još jedan tip bliskosti koji govori da joj vjerojatno niste na popisu potencijalnih muškaraca za vezu. Da joj je to ikakva opcija, suzdržala bi se i pitala nekog drugog.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara