Žrtva nasilja ili lažljivica? Nakon razvoda holivudska ljepotica ne skida osmijeh s lica

Žrtva nasilja ili lažljivica? Nakon razvoda holivudska ljepotica ne skida osmijeh s lica

Foto: Getty, Instagram

SINOĆ je održana holivudska premijera filma "Justice League".

A osim prekrasne Gal Gadot koja u filmu tumači "Wonder Woman", na crvenom se tepihu pojavila i plavokosa glumica Amber Heard kojoj je pripala uloga kraljice od Atlantisa, Mere.
 
 
Obje su se glumice odlučile za haljine s visokim prorezima, samo je Amber nosila onu u crnoj boji, dok se Gal odlučila za nešto nježniju u zlatnoj boji.
 
 
31-godišnja Amber bila je sretna i nasmijana, a potrudila se i da sve oči budu na njoj, no prošle godine u ovo vrijeme nije imala previše razloga za smijanje. Naime, u to vrijeme rastajala se od svog supruga Johnnyja Deppa, a razvod težak milijune i milijune dolara bio je sve samo ne lijep.
 
 
Podsjetimo, par je počeo hodati 2011. godine nakon što su se upoznali na setu filma "The Rum Diary", a vjenčanje je održano 2015. godine. Svega 15 mjeseci kasnije, otkriveno je da se par rastaje, a Amber je momentalno optužila supruga za psihičko i fizičko zlostavljanje.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Amber je tvrdila kako je glumac imao velikih problema s alkoholom, zbog čega ju je zlostavljao od samih početaka veze, a snimila je i modrice po licu za koje je tvrdila kako joj je nanio upravo Johnny. Postojala je i priča kako si je tijekom jedne burne svađe Johnny odrezao dio malog prste te na ogledala u njihovoj kući ispisao uvredljive poruke u kojima optužuje Amber za prevaru. Ne smijemo ni zaboraviti na snimku u kojoj glumac u vidno alkoholiziranom stanju divljački udara po kuhinjskim elementima, ne znajući da ga tadašnja supruga potajno snima, što je išlo u prilog njegovoj ne tako lijepoj naravi.
 
 
Bivše zaručnice slavnog glumca, Winona Ryder, Kate Moss i Vanessa Paradis odmah su stale u njegovu obranu, a to je učinio i dio javnosti, tvrdeći kako je Amber od samih početaka planirala ovakav razvoj događaja kako bi se dokopala njegova novca.
 
Ubrzo nakon toga, Amber je upecala milijardera Elona Muska, a javnost ju je odmah nazvala besramnom sponzorušom. "Uništit će ga kao Johnnyja", pisalo se na račun glumice koja je od samih početaka otvoreno govorila o svojoj biseksualnosti.
 
 
I dok se Johnny povukao iz javnosti, Amber itekako voli biti viđena, što je dokazala i sinoć.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara