“Samo Bog zna što se dogodilo Andersonu Silvi”

“Samo Bog zna što se dogodilo Andersonu Silvi”

Foto: AFP

MMA SVIJET prije nekoliko dana ostao je u šoku izjavama Andersona Silve o svom idućem protivniku Chaelu Sonnenu i još uvijek nitko ne zna objasniti zbog čega se sjajni Brazilac odlučio na takav verbalni ispad.

Anderson Silva tijekom konferencijskog poziva koji su mogli pratiti i predstavnici medija najavio je da se Chaelu Sonnenu u njihovom revanšu iznimno loše piše, optužio ga je da je kriminalac, da će mu izbiti sve zube iz ustiju, da će ga prebiti kao što su ga možda trebali roditelji i još mnogo toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvak UFC-a u srednjoj kategoriji trenutno je nedostupan medijima, no zato se oglasio njegov menadžer Ed Soares, no ni on nije ponudio pravi odgovor na pitanje što se zapravo dogodilo.

“To je bilo iznenađenje i za mene. Nisam očekivao takav stav Andersona, tako da samo on može objasniti zbog čega je rekao neke stvari. On je očito rekao stvari koje su mu bilo u tom trenutku na umu, ali samo on i Bog znaju što se zaista dogodilo. Sonnen je rekao mnogo stvari, on je htio stvoriti ‘hype’. Ako ste poslušali poziv, mogli ste primijetiti da je Sonnen uglavnom šutio, shvatio je da je Anderson ozbiljan”, rekao je Soares.

Njihov revanš definitivno bi mogao biti jedan od najgledanijih mečeva ove godine, a Andersonov ispad bijesa sigurno će dodatno povećati već ionako ogroman interes za ovu borbu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara