17-godišnji Tino Ištvanić: Love ga Arsenal, Chelsea i - Davor Šuker!

Preets, direktor Herthe i Neuhaus, trener Uniona - u borbi oko velikog talenta hrvatskog podrijetla i njemačke discipline

Foto: B.Z.Berlin

HERTHU i Union na ljestvici druge njemačke lige dijeli 15 bodova, ali kada je riječ o trgovini, direktni su konkurenti. U pitanju je najveći talent Uniona, 17-godišnji Tino Ištvanić. Hertha ga želi preseliti u svoj dio grada.

Hrvatski nogometni savez, pak, želi ga iz Njemačke preseliti u Hrvatsku! Nijemci su objavili da je njihov U18 reprezentativac dobio poziv da se u siječnju priključi kampu mlade hrvatske reprezentacije. Naravno da negoduju, Ištvanić je u potpunosti odgojen u Njemačkoj, ali ima dvojno državljanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o 183 cm visokom veznjaku, sjajnih tehničkih karakteristika. Može igrati na bilo kojoj poziciji u vezi, ali se najbolje osjeća na mjestu polušpice.

Riječ je o vrućoj robi jer Union ga drži tek ugovorom u ulaganju. Klubovi ga mogu dobiti za malen novac, a njegov menadžer Kristijan Lopac, koji je zastupao Dinu Drpića (ali i njegovu suprugu), da Hertha ima ozbiljne konkurente.

"Žele ga Arsenal i Chelsea, gledali su ga više puta Hertha je zanimljiva, no Tino još uvijek ima ugovor s Unionom. Za Berlin bi bilo dobro da sačuva takav talent", sugerira Lopac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara