20-godišnji Slovenac prvo pojačanje Dinama u 2016.

20-godišnji Slovenac prvo pojačanje Dinama u 2016.

Foto: GNK Dinamo

PETAR STOJANOVIĆ novi je igrač Dinama. 20-godišnji slovenski reprezentativac potpisao je na pet godina, a doveden je na Maksimir kao zamjena za Ivu Pinta koji će karijeru nastaviti u Norwichu.

Stojanović je rođen u Ljubljani 1995. godine, za Sloveniju je upisao tri nastupa te je namlađi debitant u povijesti te reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega bih se želio puno zahvaliti Mariboru i svima tamo koji su mi omogućili da danas budem ovdje i potpišem za Dinamo. Jako sam sretan i ponosan što sam došao u Dinamo koji posljednjih desetak godina dominira i ostvaruje odlične rezultate. Znam što se ovdje očekuje, momčad je odlična i vjerujem u sebe te sam uvjeren da ću s Dinamom u godinama koje dolaze nastaviti s osvajanjem trofeja i odličnim rezultatima", rekao je sada već bivši član Maribora.

"Pravo rješenje za naš desni bok"

Slovenski mediji nagađaju kako je Dinamo za novog desnog beka isplatio oko dva milijuna eura.

"Već dulje vrijeme pratimo Petra i znamo koje su mu kvalitete. Mlad je, ima tek 20 godina, ali i iskustvo igranja na visokom nivou u Mariboru, reprezentaciji i Ligi prvaka tako da smo uvjereni kako je pravo rješenje za naš desni bok. Naravno, još ima mjesta za napredak i sigurni smo da će kada se malo navikne na novi klub i grad i općenito okolinu biti samo sve bolji", rekao je Zoran Mamić.

Stojanović se nakon potpisa vratio u Sloveniju, a u Zagrebu će se ponovno pojaviti 11. siječnja kada počinju pripreme za nastavak sezone.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara