Andrić predstavljen na Poljudu: "Ovo je prilika koja se ne propušta"

Foto: Guliver Image/Getty Images

SRĐAN ANDRIĆ predstavljen je kao novi šef Hajdukove omladinske škole. Dok ne završi akademiju kao voditelj će biti prijavljen Marijo Osibov.

"Ovo je potpuno drukčija uloga od svega što sam do sada radio, ali napravit ću sve u svojoj moći da omladinska škola funkcionira na najbolji mogući način. Ideja je bila Goranova, on je inzistirao da dođem, ja sam poznavajući njega pristao i prihvatio novi izazov. Iskreno, nisam imao ovakvih planova kada sam prestao igrati, mislio sam se malo odmoriti, ali ovo je prilika koja se ne propušta", rekao je Andrić i dodao:

"Jasno je da su trenutno kadeti i juniori prioritet, a od sljedeće sezone imamo i U-21 momčad što je svakako jedna od najbitnijih stvari na kojima ćemo raditi", otkrio je Andrić koji je za Hajduk odigrao 266 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinarima se na Poljudu obratio i sportski direktor Goran Vučević.

"Bili smo suigrači, kasnije sam mu bio trener, tako da ga jako dobro poznajem. Uvijek je imao čvrst stav i jak gard u ovom poslu. Kroz igračku karijeru doživio je puno detalja, igrao je u inozemstvu, što je jako bitno. Svoje iskustvo koje je doživio u bogatoj karijeri sada može oplemeniti kroz mlade igrače."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara