Arbeloa: Pomoći ćemo Ronaldu! Problem nije u novcu!

Foto: AFP

ALVARO ARBELOA objasnio je da cijela momčad Real Madrida nije znala za probleme koji muče Cristiana Ronalda, ali i da su mu svi igrači spremni pomoći da ponovno pronađe osmijeh.

"Očito mu je potrebno samo malo više pažnje i ljubavi. Mi ćemo mu to kao suigrači, prijatelji i obitelj pružiti! Svatko ima pravo biti tužan, pa tako i on koji je osoba poput svih nas. Pomoći ćemo mu. Nadam se da navijači nisu pogrešno shvatili njegove riječi. Mediji imaju jak utjecaj, a ljudi vjeruju svemu što piše. On je svjestan da je u najboljoj momčadi svijeta i nadam se da će ostati ovdje sve do kraja svoje profesionalne karijere", rekao je Arbeloa.

Mnogi vjeruju da je Ronaldo postao utučen jer nije osvojio naslov najboljeg igrača Europe za prošlu sezonu, ali Arbeloa ne vjeruje u tu priču.

"Cristiano uvijek želi osvajati trofeje, ali mislim da Ballon d'Or nije jedan od presudnih. Za njega je najbitnija momčad, Real Madrid, i zato ćemo mu pomoći", izjavio je španjolski reprezentativac i opovrgnuo ono o čemu svi špekuliraju.

"Nemojte misliti da je u novcu problem, jer nije!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara