Asafa Powell stigao u Zagreb: "Žestoko ću napasti Boltov rekord"

Asafa Powell stigao u Zagreb: "Žestoko ću napasti Boltov rekord"

Foto: Hina

ASAFA POWELL je sletio u Zagreb sa zlatnom medaljom osvojenom na Svjetskom prvenstvu u Pekingu u štafeti 4x100 metara. Sprinter s najviše utrka ispod 10 sekundi na 100 metara u povijesti atletike dobro se sjeća prošlogodišnje „kišne“ utrke na Mladosti.
 
"Lani sam vam obećao da ću napadati Boltov rekord mitinga, ali nas vrijeme nije poslužilo, pa nisam bio ni blizu tih 9.85. No, uistinu sam se prošle godine dobro zabavio u Zagrebu i drago mi je što sam opet ovdje. U dobroj sam formi i očekujem brzu utrku u utorak. Kažete da će biti sunčano vrijeme? Odlično. Ne mogu vam, dakako, obećati da ću sigurno srušiti Usainov rekord, ali da ćemo ga žestoko napasti, s rezultatom 9-nešto, to vam mogu jamčiti!“, rekao je dobro raspoloženi bivši svjetski rekorder.

Powella u srijedu u 10 sati očekuje inspekcija staze na stadionu Mladosti u društvu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i najbolje svjetske diskašice Sandre Perković.

"Hanžek" počinje u ponedjeljak natjecanjem bacača kugle na livadi ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice (kod fontana).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara