BBB privedeni u Sofiji nakon što su ih napali navijači tamošnjeg CSKA potpomognuti Grobarima!

Screenshot: Youtube

NEKOLIKO sati prije početka utakmice između Dinama i Ludogoreca, bugarska policija privela je oko 20 pripadnika Bad Blue Boysa.

BBB imaju dobre odnose s navijačima Levskog iz Sofije, koji su im kupovali ulaznice za utakmicu Ludogoreca i Dinama u Sofiji, što pak znači da Boysima prijatelji nikako ne mogu biti ultrasi drugog velikog gradskog kluba, CSKA.

Upravo ti navijači, prema nekim informacijama potpomognuti Grobarima, navijačima Partizana, napali su skupinu od 20-ak Boysa u centru Sofije, točnije pored Nacionalne palače kulture, ali bez ozbiljnijih posljedica; ozljeda ili materijalne štete.

Bugarski mediji pišu kako su neki od hrvatskih navijača uhićeni zbog tučnjave s domaćim napadačima, a drugi zato što su krali u samoposluživanju.

Navijači Dinama sinoć su došli u Sofiju, dok ih se dosta očekuje u gradu danas tokom dana i prije utakmice, koja počinje u 21.05.

Boyse je u središtu Sofije detektirala policijska ophodnja, koja ih je odmah zaustavila, a navodno su kupili ulaznice za sektor koji je rezerviran za navijače Ludogoreca. 

"Jedan od Hrvata pokušao je pobjeći, a na teren je odmah izašla interventna policija kako ne bi došlo do sukoba", piše bugarski Btv News.

Nakon što ih je policija pretresla, navijači su jedan po jedan ulazili u policijski kombi, a zatim su prevezeni u policijsku stanicu.

"Dinamo je poznat po svojim radikalnim navijačima koji često predstavljaju problem za policiju", za kraj će Bugari.

Hrvatske klubove u Europa ligi pratite na Indexovoj temi!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara