Babić: Vjerujem u pobjedu nad Norveškom, rezultati i igra će doći

Babić: Vjerujem u pobjedu nad Norveškom, rezultati i igra će doći

Foto: Hina

"VJERUJEM da ćemo odigrati dobru utakmicu u Varaždinu, da ćemo pobijediti i zadržati prvo mjesto u skupini", rekao je izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Željko Babić dan uoči kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo u Poljskoj 2016 protiv Norveške koja će se igrati u Varaždinu.

Hrvatska je u srijedu izgubila u Norveškoj sa 26-27, a sutra od 17.15 u varaždinskoj Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi domaćin je Norvežanima u četvrtom kolu kvalifikacija.
 
U Norveškoj je falilo ili koncentracije ili kvalitete
 
"Prvo smo poluvrijeme igrali bolje, imali smo kontrolu, ali kada je trebalo poentirati, kad smo imali neriješeno, falilo je ili koncentracije ili kvalitete. Norveška je igrala odlično", rekao je izbornik Babić i najavio da će Hrvatska u Varaždinu biti bolja.
 
"Najveći problem je što ne možemo puno trenirati. Morat ćemo odgovoriti s većom odgovornošću u igri i angažmanom. Igračima je potrebno vrijeme da se prilagode. Ima puno detalja koje moramo popraviti, a s vremenom će doći rezultati. Utakmica u Norveškoj je bila specifična, moja prva i imali smo samo jedan trening. Ja sam mijenjao određena kretanja. To za sada nije donijelo rezultat koje smo očekivali, ali to je normalno. Međutim, rezultata će sigurno biti u budućnosti. Vjerujemo u sebe, u ono što znamo i što možemo", izjavio je izbornik rukometne reprezentacije na susretu s novinarima i druženju s navijačima.
 
Igor Vori bio je vrlo kratak:
 
"Moramo puno bolje. Dozvolili smo im da se šeću na devet metara i primali golove s igračem više. Svi se nadamo pobjedi s barem dva gola."
 
Čupić: Nije bilo dobro, no dajte nam malo vremena
 
Da će "popravni" u Varaždinu izgledati puno bolje od utakmice u Norveškoj slaže se i Ivan Čupić.
 
"Nije izgledalo najbolje s naše strane i dobro je što je poraz bio minimalan. Imamo kvalitetu, bolji smo i pokazat ćemo bolju igru. Vjerujem da ćemo pobijediti s dva ili više golova razlike što nas ostavlja na prvom mjestu grupe i daje nam lakši raspored za EP", rekao je Čupić te dodao da sigurno treba strpljenja za neke nove zamisli trenera, da treba treninga i uigravanja.
 
"Mi smo imali jedan i pol normalan trening. U ova dva dana napravit ćemo što više možemo, a zadatak je da pobijedimo s dva ili više razlike. Mislim da će trebati vremena, ali da ćemo do Eura u Poljskoj odraditi većinu onoga što trener želi od nas i da ćemo tamo biti pravi", zaključio je Čupić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara