Baka Slišković opet udara: Pod ovakvim HNS-om, Hrvatska će igrati sve gore i gore

Screenshot (Youtube)

"JA SAM svjestan što znam, koliko mogu i dokle mogu. Ja sa svojim CV-em ne zaslužujem voditi nijednu od prvih deset reprezentacija svijeta, a kamoli Hrvatsku. Štimcu su, pak, pružili priliku da vodi petu reprezentaciju na svijetu na osnovu toga što je mjesec dana bio trener Hajduk i dva-tri mjeseca Cibalije i Zagreba. Zar nije nitko drugi bio kvalitetan da vodi tu reprezentaciju umjesto Štimca", pita se Baka Slišković.

Legendarni nogometaš Veleža i Hajduka posljednjih dana obrušio se na Štimca i HNS. Razočaran je što je HNS na izborničku poziciju postavio nekompetentnog i neiskusnog trenera.

"Zbog takve odluke sam razočaran Hrvatskim nogometnim savezom. Ne želim sebe promovirati i gurati se da ja vodim reprezentaciju Hrvatske. Znam koliko mogu u ovom trenutku i što mogu raditi", prokomentirao je Baka za mostarski Radio Dobre Vibracije.

"Izjava da želiš Francusku u doigravanju je bahatost"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokiran je i izjavom Igora Štimca da u doigravanju za suparnika želi Francusku.

"Neću biti toliko bezobrazan, pa tu izjavu prevesti u pravom smislu. Nijedan izbornik ni u ludilu, ni u snu, ne bi priželjkivao Francusku u baražu. Oni koji dobro čitaju Štimčeve misli, znaju što je mislio reći. Želi poručiti da vjeruje u sebe i svoje igrače, te da oko reprezentacije stvori atmosferu da je sve najidealnije i da se ne boji nikoga. Iskreno, ovakva izjava je samoubojstvo za izbornika - pored svih drugih reprezentacija, reći da želiš Francusku. To nije iskreno. On ovakvom porukom pokazuje svoju bahatost i sve ono što ga krasi u negativnom smislu."

"Hrvatska je prošlost, a BiH budućnost"

Bivši izbornik bosanskohercegovačke reprezentacije od Džeke i društva očekuje puno u sljedećim godinama. Od Hrvatske baš i ne...

"Hrvatska više nema potencijal kao prije desetak godina. Svi ovi glavni igrači su na izmaku, a pojedini igrači su se zasitili nastupa za Hrvatsku. Ne može se od Modrića očekivati da on riješi utakmicu. Za razliku od Hrvatske, vjerujem da sada dolazi vrijeme reprezentacije Bosne i Hercegovine. Svi bosanski igrači su stasali, te su na igračkom i fizičkom maksimumu. U sljedeće tri-četiri godine BiH će predstavljati jaku reprezentaciju, dok će Hrvatska igrati sve nekvalitetnije i imati sve lošije rezultate. Ovo što se događa oko hrvatskog nogometa i reprezentacije mi ne ulijeva nikakav optimizam", smatra Slišković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara