Bartolović: Dat ćemo sve od sebe da na Poljudu osvojimo zlata vrijedan bod

Foto: Damir Glibušić / Cropix

NOGOMETAŠI Cibalije ovoga vikenda gostuju na Poljudu. Vinkovčanima je svaki bod važan u borbi za opstanak...

"Svaki pozitivan rezultat donosi i bolju atmosferu u svlačionici, ali moram reći kako nismo pali, niti bili deprimirani poslije poraza u prethodnim utakmicama. Svaka nam je utakmica jako bitna, pa nemamo vremena ni za radovanje, a ni za žalovanje. Moramo se spremati za svaku sljedeću najbolje što znamo. Svaka utakmica nam je važna", rekao je ponajbolji igrač Cibalije Mladen Bartolović za GS.


"Hajduk već godinama igra isti način igre, a pogotovo na Poljudu. Pritišću od prve minute kako bi zabili brzi gol. Sigurno će i protiv nas u prvih 20-25 minuta stisnuti i pokušati što prije doći do vodstva. Vrlo dobro to znamo i svjesni smo što nas čeka. Vjerujem kako smo sposobni uz maksimalan angažman izdržati taj pritisak, a kako utakmica bude odmicala, to će oni biti sve nervozniji, što bi nama trebalo dati priliku da iz brzih kontri dođemo u priliku i ostvarimo pozitivan rezultat na Poljudu", dodao je.

" U svaku utakmicu idemo s mišlju da ostvarimo pozitivan rezultat, a tako će biti i u Splitu. Dat ćemo sve od sebe kako bismo u Splitu odigrali jednu dobru utakmicu i ostvarili pozitivan rezultat. U situaciji smo kada nam je svaki bod i te kako potreban, pa bi taj iz Splita bio jako dragocjen", za kraj će.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara