Bayer potjerao Spahića zbog tučnjave sa zaštitarima: "Jako mi je žao zbog mog ponašanja"

Bayer potjerao Spahića zbog tučnjave sa zaštitarima: "Jako mi je žao zbog mog ponašanja"

Screenshot (Youtube)

EMIR SPAHIĆ više nije nogometaš Bayera! Bosanskohercegovački branič ostao je bez ugovora s klubom iz Leverkusena zbog tučnjave sa zaštitarima.
 
Spahić, rođeni Dubrovčanin, potukao se sa zaštitarima nakon utakmice Bayera i Bayerna. U tučnjavi je jednog zaštitara ozlijedio udarcem glavom. 
 

 
S Bayerom je imao ugovor do ljeta 2016. godine, no klub je odlučio raskinuti ugovor s 34-godišnjim nogometašem.
 
"Spahić je fantastičan igrač, koji je zaslužio velike pohvale za ono što je pružio u Bayeru. Ipak, incident koji se dogodio nije nam ostavio previše izbora”, pojasnio je odluku kluba izvršni direktor Bayera Michael Schade.
 
"Jako mi je žao zbog mog ponašanja prema zaštitarima mog kluba Bayer Leverkusena nakon utakmice Kupa u srijedu navečer. Za moje takvo ponašanje želim se ispričati zaštitarima, ali i njihovim obiteljima. Svjestan sam i znam da sam mom klubu ovakvim ponašanjem napravio probleme. Moj trener Roger Schmidt, menadžer Jonas Boldt, sportski direktor Rudi Völler i predsjednik Michael Schade su bili ti koji su vjerovali u mene. Za mene je bila velika čast biti do ovog sjajnog tima. Mojim prijateljima u ovoj momčadi i cijelom klubu, kao i sjajnim navijačima kluba Bayer 04 Leverkusen od srca želim sve najbolje u budućnosti koja je sigurno velika", napisao je Spahić u priopćenju.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara