Belle dobio i do jutra slavio lažni poziv u reprezentaciju Kameruna za SP!?

Foto: Hina

PONOVO nevjerojatna priča oko HNL-ovog Kamerunca Henryja Bellea! Napadač Splita, nekad Istre i nikad Hajduka koji ga je želio, nepozvan je otišao na pripreme reprezentacije Kameruna u Austriju! Odnosno, u RNK Split je stigao telefaks, tvrde u klubu -pečatiran, na memorandumu te s potpisom kamerunskog saveza, no očito je moguće je da je Žužul cijelo vrijeme ponosno mahao lažnim pozivom.

U Splitu se ograđuju od slučaja riječima da nisu imali zašto provjeravati autentičnost.

"Mi zaista ne znamo je li Belle otišao u Austriju na pripreme. No, faks je došao, s logom kamerunskog saveza", kažu nam u Splitu odakle će poslati i faks na uvid.

Broj na njemu je nepostojeći i misterij je k tome veći. 

Pitanje je, i to vrlo zanimljivo, tko je poziv poslao. 

Belle je u međuvremenu do jutra slavio odlazak na pripreme, ali se u Austriji nije ni raspakirao. Treba istaknuti da na nedavno objavljenom popisu Volkera Finkea nije bilo Belleovog imena i uistinu je teško reći što je ovaj put izrežirao neprilagođeni napadač, do kojeg danas još nismo uspjeli doći. Navodno se javio samo jednom prijatelju SMS-om. NIje niti kod djevojke u Parizu, a prema Austriji je tvrde njemu blisku ljudi sigurno krenuo.

Ubrzo je počela kružiti i nelogična priča da je Belle napustio hotel nakon što su mu rekli da se teško može izboriti za mjesto među putnicima za Brazil. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara