Beusan: Bruno Marić je oštetio Hajduk u obje sporne situacije

Beusan: Bruno Marić je oštetio Hajduk u obje sporne situacije

Foto: Hina

MATEO BEUSAN u Dnevniku HTV-a komentirao je suđenje Brune Marića, najboljeg hrvatskog suca prošle sezone prema glasovima struke: igrača i trenera. Marić je jučer tradicionalno bio raspoložen za nastup na Poljudu, a Beusan smatra da je puno i griješio. Osvrnuo se na dvije ključne situacije: igranje rukom mladog dinamovca Benkovića u šesnaestercu Hajduka, što Marić nije označio prekršajem, za razliku od klinča Soudanija s Milovićem i Velasquezom u trećoj minuti sudačke nadoknade.

"Sagledavat ću ovaj debi neovisno o strastima koje su ga pratile. Prva sporna situacija odigrala se u 45. minuti, kada je nakon centaršuta Benković igrao rukom u kaznenom prostoru domaćina. Nakon odbijanja lopte od noge, što je zapravo bio loš start, ona zastavljena i štopana rukom", tumači Beusan. 

"Nadalje, u 93. minuti kada je dosuđen kazneni udarac za Dinamo, jedini prekršaj dogodio se na 18 metara, poslije je sve bilo čisto. Velika je to greška suca Brune Marića", objašnjava sudački komentator HTV-a, nekadašnji međunarodni sudac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara