Bigfoot Silva: Uvjeren sam da Anderson nije kriv

Bigfoot Silva: Uvjeren sam da Anderson nije kriv

Screenshot (UFC)

NE STIŠAVAJU se reakcije nakon pada na doping testu Andersona Silve. Svoje je mišljenje iznio i njegov sunarodnjak Antonio "Bigfoot" Silva.
 
Reakcija i komentar Bigfoot Silve zanimljiva je zato što ima poveznicu s liječnikom Andersona Silve. Naime, Marcio Tannure bio je spominjan nakon Bigfootovog pada na doping testu poslije meča s Markom Huntom. Brazilac je tada bio na testosteronskoj terapiji, ali razina sintetičkog testosterona u tijelu bila je iznad dozvoljene granice. Bigfoot je nakon što su objavljeni rezultati testiranja Tannurea optužio za krive savjete.
 
"Potpuno sam siguran da Anderson Silva nije kriv. Možda je koristio nešto nakon savjeta doktora. On je žrtva u ovoj doping aferi. Mislim da ljudi u komisiji to moraju uvidjeti. Ovo nije prvi takav slučaj ovom liječniku. Mora se vidjeti tko ovdje stvara probleme.", rekao je za Globo Antonio Silva.
 
"Imao sam problem s ovim liječnikom i dobio sam devet mjeseci suspenzije. Bilo je to u vrijeme testosteronske terapije. Bio sam na tretmanu i znao sam što radi, ali dao mi je veću dozu nego što je mojem tijelu bilo potrebno."
 
Anderson Silva je već najavio kako će dokazati da nije kriv, ali još uvijek nije za pad na doping testu optužio liječnika.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara