Bild upozorava: Mandžukić se zbog Gomeza osjeća zaboravljeno!


Foto: Bild screenshot

REPORTERI  Bilda izrazili su zabrinutost: Mario Mandžukić nije zabio pogodak za Bayern već 16 dana, a nakon remija u derbiju s Borussijom nije želio ni razgovarati s novinarima!

Bild ističe da je Mandžukić odjurio s Allianz Arene u subotu, dobacivši novinarima u mix zoni tek: "Nemam komentara". Možda je sam bio ljut zbog ishoda i svoje blijede igre, nije prvi put uostalom da bježi od novinara.

Nijemci, naravno, sugeriraju da Mandžino (ne)raspoloženje ima veze s povratkom Marija Gomeza. Mandžukić je, međutim, igrao cijelu utakmicu protiv Borussije (do 86. minute), a često ističe da između njega i Gomeza nema zle krvi, samo poticajne konkurencije.

Mandžukić je u subotu bio sterilan, možda i najslabije raspoložen otkako je došao u Bayern. Statistika kaže da je imao najmanji broj dodira s loptom u utakmicama u kojima je igrao više od 80 minuta, ukupno njih 37. Zamijenio ga je Gomez, koji je je odmah zakuhao opasnost s Kroosom.

"Kada poglledate tig pet minuta, još mi je više krivo što nismo pobijedili"; rekao je Gomez.

Gomez starta protiv Batea: Spreman sam

"Mandžukić se osjeća zaboravljano", uporan je Bild, koji dodaje i da trener Heynckes pruža šanse Gomezu iako još nije sto posto spreman.

Prognoza je da će Gomez od prve minute igrati protiv Bate Borisova u Ligi prvaka, a da Mandžukića čeka klupa. Je li ovo ipak logična odluka trenera, ili njemačka priča ima podlogu? 

Gomez je novinarima na ovu temu rekao: "Ako me trener treba, ja sam uvijek tu" 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara