Bilić: Kouassi izgleda kao Lennon, a ovaj Hajduk ima veliku budućnost

Foto: HINA

SLAVEN BILIĆ bio je zadovoljan poljudskom provjerom.

"Cijela ova priča bila je dobra. Utakmica je bila odlična za gledatelje, igrače i trenere. Bilo je šansi kao na revijalnoj utakmici, iako je ne smatram takvom. Što se tiče Hajduka, znao sam da se radi o jednoj mladoj momčadi, ali vrlo motiviranoj i talentiranoj. Bili su pravi", rekao je Bilić nakon susreta.

"Zadovoljan sam i sa svojim igračima, desetorica su na reprezentativnim zadacima, ali bili smo dobri. Mogli smo dati sedam golova, ali i primiti osam. Sve u svemu vrlo dobro", dodao je bivši hrvatski izbornik.

"Kouassi izgleda kao Lennon, svaki bi ga trener poželio"

Od igrača Hajduka Bilić je istaknuo Kouassija...

"Moram biti iskren i reći da ne znam svima imena. Jako mi se svidio Kouassi, upozorio sam svog beka da izgleda kao Lennon. Svaki put kad bi primio loptu bio bi opasan i konkretan, a u svih 90 . minuta nijednom lije loptu vratio natrag, uvijek je pronašao rješenje. Takve igrače svaki trener želi", spremno će.

"Vidio sam još nekoliko interesantnih mladih igrača, koji si bili vrlo drski i opasni. Sve u svemu smatra da je ova utakmica bila sjajna stvar za mlade igrače Hajduka. Ona im je pokazatelj da ukoliko ovako nastave mogu daleko. Velik su potencijal. Fernandesu ova utakmica nije puno značila, ali njima će ona dugo ostati u pamćenju".

Tudor: Presretan sam, svi smo profitirali od ove utakmice

Susret je kratko prokomentirao i Igor Tudor.

"Presretan sam. Navijači su mogli uživati u jednoj pravoj utakmici. Po svemu je bila prava, od pristupa, motiviranosti do prilika i golova. Nekim igračima sam poklonio minutažu. Neke su mi se stvari svidjele, neke nisu. Uveli smo kadete Balića, Bašića i Bashu, budućnost Hajduka."

"Uglavnom, hvala Slavenu što je doveo svoj klub na Poljud. Svi smo profitirali od ove utakmice", za kraj će.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara