Blanka otkazala nastupe u Dijamantnoj ligi

Blanka otkazala nastupe u Dijamantnoj ligi

Foto: Hina

HRVATSKA atletičarka Blanka Vlašić otkazala je zbog problema s desnom Ahilovom tetivom nastupe na mitinzima Dijamantne lige u Lausannei i Monacu.
 
"Nažalost, zbog poznatih problema s desnom Ahilovom tetivom morala sam otkazati nastup na mitingu Dijamantne lige. Ne želimo, naime, riskirati težu ozljedu i tako ugroziti nastup na Svjetskom prvenstvu u Pekingu krajem kolovoza, pa je ovaj otkaz tek nužna mjera opreza. Vjerujem da ću uz najbolji mogući tretman koji imam uskoro biti spremna za natjecanje i visoke domete. Žalosna sam što ne mogu skakati u Lausannei i Monacu jer riječ je o meni vrlo dragim mitinzima, s odličnom atmosferom na stadionu", rekla je Blanka koja se u Splitu nastavlja pripremati za Svjetsko prvenstvo u Pekingu gdje je po planu njezin sljedeći nastup.
 
Miting u Lausannei će se održati 9. srpnja, dok je miting u Monacu 17. srpnja. Kvalifikacije skakačica u vis su na programu svjetskog prvenstva 27. kolovoza, a finale je dva dana kasnije. Svjetsko prvenstvo će se održati u 'Ptičjem gnijezdu', Nacionalnom stadionu u Pekingu na kojem je Blanka osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama 2008. godine
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara