Brazilac Hernanes poručio suigraču Kovačiću: Žao mi je Mateo, ali pobijedit ćemo vas

Foto: Guliver Image/Getty Images

BRAZILSKI reprezentativac Hernanes suigrač je Matea Kovačića u milanskom Interu, a uoči ogleda s Hrvatskom na otvaranju Svjetskog prvenstva poručio je Kovačiću da zaboravi na bodove u tom susretu.

"Prvu utakmicu igramo protiv Hrvatske. Susrest ću se sa svojim suigračem Mateom Kovačićem. Poručujem mu, žao mi je, ali mi moramo započeti Svjetsko prvenstvo na najbolji mogući način. Nadam se i vjerujem da ćemo dobiti tu utakmicu", rekao je Hernanes na temu ogleda u Sao Paulu.
 
Nastavio je o očekivanjima na cijelom Mundialu: "Strah? Ne, ne osjećamo nikakav strah. Samo pritisak, jer uvijek želimo igrati na najvišoj razini, kao što smo navikli. U skladu s time, naravno da bih volio dobro se predstaviti pred našim navijačima u Brazilu."
 
"Bio sam presretan kada je izbornik Scolari objavio moje ime na popisu. Biti dio ove skupine je moj san. Igrati za Brazil je vrh, a sada imamo priliku nastupiti na Svjetskom prvenstvu kod kuće. Siguran sam da će nas to potaknuti na naš najbolji nogomet", završio je Hernanes, koji je tijekom sezone prešao iz Lazio u Inter i pokazao se velikim pojačanjem za Nerazzurre.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara