Brbić: Nadam se da je Šuker uživao

Foto: Hina

PREDSJEDNIK Hajduka bio je oduševljen pobjedom svoje momčadi koja je s 3:0 nadoknadila veliki zaostatak iz Kazahstana i preko Šahtera prošla u play-off za skupine Europa lige.

"Cijeli ovaj tjedan je bio dobar, pripremali smo se dobro i napravili smo što smo trebali, a i trener je rekao da ćemo dobiti. I mi smo bili optimisti, vidjeli smo gore da smo bolji. Prvo poluvrijeme je večeras bilo dobro, u drugom se uvukao strah, ali najbitnije da smo prošli", rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić i osvrnuo se na Tina Sušića koji je donio početnu prednost: "Vidjeli smo što nam Tino znači".

Koji je sada cilj?

"Htjeli bismo, ako je moguće, ući u grupu".

Na tribini je sjedio dva mjesta od Davora Šukera, predsjednika HNS-a s kojim se do sada nije najbolje slagao. Šuker je podržao Brbićevog protukandidata Alojzija Šuprahu za predstavnika u HNS-u, istog onog Šuprahu koji je Brbića poslao u bolnicu nakon napada na parkiralištu. Šuker je svoju "porciju" dobio od Torcide, ali i ostatka navijača koji su grmili: "HNS pederi, nogomet ste sjebali".

"Naravno da je došao, on je predsjednik Saveza. Nadam se da je uživao u atmosferi. Nadam se da će svi vidjeti da se nogomet ne može igrati bez gledatelja. Ovo je bilo prekrasno. Digao se pun stadion, 22-23 tisuće gledatelja je bilo registriranih", rekao je Brbić.

Priznao nam je i da se sastao s izbornikom Nikom Kovačem: "Vidjeli smo se, ali nismo imali vremena za ozbiljnije priče".
 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara