Brbić zvao Zahoviča, ali Šimundža odbio Hajduk

Brbić zvao Zahoviča, ali Šimundža odbio Hajduk

Foto: NK MARIBOR

''ISTINA je, Hajduk je zainteresiran za Šimundžu, a i naš trener, kako vidim, volio bi doći u Split i preuzeti Splićane. Najprije me je zvao njegov menadžer, a onda i predsjednik Hajduka Brbić. Iskreno, mi smo prezadovoljni s Šimundžom, napravio je sjajan posao u Mariboru, no ukoliko zaista želi otići, ukoliko dogovori sve uvjete s Hajdukom, mi mu nećemo praviti probleme. Nije uopće bitno koliko mu ugovor s nama još traje. Ne želimo u klubu imati nezadovoljnog čovjeka. Ako želi otići, neka ide, mi ga na silu nećemo zadržavati'', za Index je rekao Zlatko Zahovič, legenda slovenskog nogometa i alfa i omega Maribora.

Zahovič: Ako Šimundža želi otići, nećemo ga silom zadržavati

Zahovič je samo potvrdio ono što su na Poljudu vješto skrivali. Hajduk traži novog trenera, a prva želja im je čovjek koji je s ''Violama'' prošle jeseni u Ligi prvaka bio pravi europski hit.
 
Šimundža, koji je na klupi Maribora naslijedio Antu Čačića u Mariboru je, s obzirom na proračun s kojim je raspolagao, napravio sjajne stvari i vjerojatno mu je sad potreban veći izazov, a posrnuli splitski velikan idealna je prilika. S druge strane, ne smijemo ni zanemariti činjenicu da je Šimundža, premda rođen u Mariboru, podrijetlom Dalmatinac iz okolice Splita. 
 
Šimundža: Moje su misli vezane samo za Maribor
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ipak, ništa od cijelog posla. Šimundža je odbio Splićane zahvalivši se na zanimanju, no njegove misli usmjerene su samo na Maribor.
 
''Istina, postojao je interes Hajduka. Kontaktirali su našeg sportskog direktora, koji je rekao da ako ja želim otići da me neće silom zadržavati. Hajduk je u cijeloj priči bio i više nego korektan, no ja nemam namjeru otići ni u Hajduk ni u bilo koji drugi klub. Moje su misli vezane samo za Maribor. Želim na pravi način okončati ovu sezonu i pripremiti momčad za narednu. Želimo biti brži, bolji i jači nego lani. Želje su jedno, realnost je nešto sasvim drugo. Nikad nisam razmišljao napustiti ovaj klub. Možda nekad u budućnosti, no sad imamo dovoljno posla, a ambicije su nam velike. Imamo puno prostora za napredak. Naš cilj nije još ostvaren. '', rekao je Šimundža.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara