Ćiro se vratio u Zagreb, Medić Indexu otkrio zašto: Ne mogu živjeti bez njega!

Foto: Drago Sopta/Cropix

ODBJEGLI "otac" Ćiro Blažević vratio se svom "sinu" Draženu Mediću, koji je tjednima plašio javnost izjavljujući kako će se ubiti ako se "trener svih trenera" ne vrati na klupu Zagreba. I doista, Medićeva božićna želja ostvarila se pred sam kraj godine. U telefonskom razgovoru za Index, predsjednik kluba Dražen Medić objasnio je kako je na nevjerojatno jednostavan način uspio nagovoriti Ćiru da se po treći puta vrati u Zagreb.

"Jednostavno, rekao sam mu da ne mogu živjeti i raditi bez njega. Objasnio sam mu koliko je on potreban Zagrebu, koliko je njegovo znanje i iskustvo potrebno, a siguran sam da ćemo nakon nekoliko kola krenuti prema gore", otkrio je Medić svoju dobitnu formulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naravno, postavlja se pitanje gdje je tu u cijeloj priči zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

"Bandića interesira sve što se događa u Zagrebu. Normalno da je pratio sve i da je nastojao pomoći. Ali, ovo je stvar između Ćire i mene", rekao je Medić, koji nije ponudio konkretan odgovor na pitanje "kako je to Bandić pomogao da se Ćiro vrati".

"To morate pitati druge, a ne mene. Ja sam pričao s Blaževićem i odlučili smo da dignemo Zagreb na višu razinu. On je za ozbiljan Zagreb. Mi smo organizacijski u dobrom stanju, a Ćiro nam je neophodan za nešto više", za kraj će Medić.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara