Ćiro uoči derbija: Mamić je šef hrvatskog nogometa, a Jozak je šarlatan spreman za Vrapče!

Foto: Cropix

ĆIRO se obratio hrvatskoj javnosti, a povod je bila najava gradskog derbija protiv Dinama. No, kako to inače kod Ćire biva, trener Zagreba se nije samo osvrnuo na sutrašnju utakmicu, već je objasnio što misli o Dinamu, Mamiću, Jozaku, Šukeru...

> Čačić najavio okršaj sa Ćirom i odbrusio Bandiću: Milane, trebao bi biti ponosan na Dinamo!

"Pogledamo li ljestvicu onda ovo nije derbi. Ipak, tradicija nam nalaže da je ovo ipak derbi i ne smijemo zaboraviti mogućnost iznenađenja. Dinamo je favorit, ali ne bi bilo prvi puta da izgubi od zadnjeg. Mi imamo cilj, imamo optimizam, a to je bod", rekao je smireno Ćiro, ali to se za čas promijenilo.

Naime, trener Dinama Ante Čačić poručio je ujutro kako će Dinamo motivaciju tražiti u Bandićevoj izjavi "da se po terenu vuku ko prebijene mačke".

"Ma jebeš to ako im treba Milan Bandić da ih se motivira. To su takvi banalni detalji za psihološku pripremu. Eto, Mamić je pokušao motivirati Sammira i Vidu na utakmici protiv Zadra. Da, opet jedna anomalija Saveza. Mamić je došao do linije i pozvao Vidu i Sammira da ih galvanizira, ali nije uspio! Uzalud mu ti motivacijski govori", započeo je Ćiro i tu je krenuo "show".

Mamić i suci...

"Dinamo je favorit i ne vjerujem da će se Mamić konzultirati sa sucima. Mi ćemo se braniti najveći dio utakmice, ali to ne znači da nećemo prijetiti", poručio je Ćiro.

...pa malo Štimac i Šuker...

"Štimac se naljutio na mene, a samo me zanima čime sam ga uvrijedio. Nikad ništa nisam rekao protiv njega", rekao je Ćiro, a zatim se "naljutio" na Šukera.

"Što nisi suspendirao Romea Jozaka sa svih pozicija trenera u mlađim reprezentacijama!? Izgubili bismo kredibilitet kada bi nogometni svijet saznao za to. Znam ja zašto! Mamić je šef hrvatskog nogometa, on nije samo gazda Dinama i zato nitko ne smije dirati Jozaka", bijesnio je Ćiro, ali to nije bilo sve.

...i na kraju - Romeo Jozak.

"Jozak, ti si za Vrapče! Mene zoveš na razgovor! Pa kakvu ti referencu imaš u nogometu da smiješ pljuvati po meni? Ti si šarlatan! Šukeru to neće biti na čast ako će to tolerirati. Trenerima koji su kraj Jozaka napravili rezultat mogu samo čestitati", za kraj će Ćiro.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara