Ćiro uz Dudua i Joea: Na Euru nismo napravili ništa! Mene su za peto mjesto skoro bičevali

Foto: Cropix / Damir Krajač

KLASIČNI repovi nakon velikog natjecanja rastu. Nezadovoljnici javno istupaju i blate Slavena Bilića i njegov učinak, a polemiku rado prihvaćaju i bivši izbornici. Ćiro Blažević tako apsolutno razumije Josipa Šimunića koji je Biliću "skinuo pozdrav" i poručio da se prema njemu ponašao kao prema debitantu, koji je tek došao u reprezentaciju te bez ijedne riječi objašnjenja zašto ga drži na klupi.

"On je za mene više ne postoji", oštro je istupio Šimunić, a Ćiro ima razumijevanja.

"Žao mi je. Istina je da Joe ima razloga da bude uvrijeđen jer nije igrao. A jednom takvom igraču s takvom reputacijom, koji je odigrao toliko utakmica i imao toliko zasluga za reprezentaciju, Bilić je morao obaviti s njim razgovor i upozoriti ga zašto je to tako i zašto ne igra", smatra Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Hrvatska je protiv Španjolske odigrala za peticu ali mandat Bilića nije za istu ocjenu", naglasio je i povukao paralelu;

"Slavimo ih, a ja sam osvojio 5. mjesto u Europi prve godine, pa me Tuđmanova straža čuvala da me narod ne bičuje, a on je ispao i dočekan je kao heroj. Neka je, hvala Bogu", rekao nam je Blažević.

Trener svih trenera tvrdi da onaj koji je na klupi uvijek je ljut, a ima potencijal "tempirane bombe" u svlačionici. "Nije Šimunić jedini nezadovoljan", smatra Ćiro.

"I Da Silva isto kaže, nismo ništa napravili. Šimunić je jedan velik igrač i veliki sportaš. Mislim da je zaslužio neku pažnju, a ne ignoriranje", zaključio je Ćiro.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara